Koffe Andersson Mur & Puts

God morgon alla mina läsare och välkomna in till bloggen. Idag ska jag berätta om hur det gick till när vi i vår bostadsrättsförening skulle putsa om fasaden på vår fastighet i Lidköping, och jag hoppas att min berättelse kan vara till nytta för er, om ni precis som jag behöver anlita en murare i Mariestad som kan det här med att putsa fasader. Koffe Andersson Mur & Puts heter det här företaget som ni kan vända er till om ni behöver hjälp av en murare i Mariestad eller i närliggande städer och orter. 

 

Det är alltid bra tycker jag, att kontakta ett företag som finns lokalt på orten. Det kändes helt tryggt att låta dem komma hit och hjälpa även oss. Det krävs riktigt stort yrkeskunnande för att kunna putsa en fasad så att det blir riktigt gjort och hållbart. De har den rätta kompetensen till det här på Koffe Andersson Mur & Puts. Det är inte bara fasader de kan hjälpa till med. De är duktiga på kakel och klinkers, och allt inom mur och puts. De har verkat i mina hembygder i över 10 år, och jag har bara hört positiva omdömen om det här företaget. Som kund är det tryggt att veta att det är full garanti för utfört arbete och så använde vi oss av ROT-avdraget. Det blev prisvärt. Begär en offert innan, så kan ni fundera på vad ni vill få gjort och vet vad det kommer att kosta. Man ska aldrig stressa fram några beslut, och med en kostnadsfri offert slipper ni det. Jag vet att det här är ett företag som gör allt för att deras kunder ska känna att de fått den bästa tänkbara hjälpen som möjligt. Jag hoppas att det jag skrivit i det här inlägget är sådant ni kan få nytta av!