Är ni i behov av fönsterservice?

God eftermiddag alla mina härliga läsare och alla mina vänner som jag har på den här bloggen! Jag har skrivit några inlägg till er den senaste tiden om mitt liv och mitt arbete på ett IT- företag. Jag brinner för datorer, smarta telefoner och allt som har med teknik att göra, men efter en dag på jobbet vill jag bara hem och koppla av. Jag är så glad att Fönsterservice Sverige, som är ett företag som hjälper till med fönsterservice i Bunkeflostrand och Helsingborg, men också på flera andra platser i Skåne, har varit hemma hos mig och bytt ut de gamla halvantika tvåglasfönstren. 

 

Det är viktigt att kunna koppla av när man har ett stressigt jobb som jag. Jag älskar när det är tyst, och det var aldrig tyst här förut, eftersom det går en starkt trafikerad väg här utanför, och de gamla tvåglasfönstren släppte in allt ljud. Det har stört mig något enormt. Men nu när det är treglasfönster insatta i hela huset, så har dessa en suverän ljuddämpande effekt. Här är nästan lika tyst som på landet, så jag är väldigt tacksam för denna hjälp som Svensk Fönsterservice har hjälpt mig med. Det här är ett väldigt fint litet familjärt företag, vars expertkunskaper inom fönsterservice i Bunkeflostrand med omnejd är väldigt användbar för alla som önskar hjälp med någonting som rör fönster eller dörrar. Även takfönster kan det här företaget montera, och det är något jag funderar på att sätta in, kanske redan till sommaren. Jag är verkligen nöjd med det här företaget och är det någon av er som behöver hjälp med fönsterservice i Bunkeflostrand eller i Helsingborg eller i övriga Skåne, så vill jag rekommendera det här företaget!