En stenläggare för dig i Kungsbacka

Hej igen allesammans och varmt välkomna tillbaka hit, ska ni vara, till min hem och hushållsblogg där jag för det mesta skriver om saker som har med hemmet att göra! Jag hoppas att ni alla mår toppen och att ni har haft en riktigt bra start på den här veckan för det har verkligen jag haft. Det är dock någonting som jag tror att jag kommer att gå in på i ett annat inlägg lite senare.

Just nu dock så hade jag faktiskt tänkt mig att jag skulle skriva lite om ett företag vid namn Portside Development AB samt om just det här med att anlita en stenläggare för alla er i Kungsbacka, Partille eller Torslanda med omnejd bland annat. Det är nämligen så att jag själv för inte så himla länge sedan valde att anlita en professionell och kompetent stenläggare och la då ut ett par för och efter bilder på det som den här stenläggaren hade hjälpt mig med. Det var då oerhört många av er som hörde av er och ville veta mer kring det hela och undrade vem det var som jag hade vänt mig till. Företaget heter alltså, som sagt, Portside Development AB och jag blev faktiskt själv rekommenderad att vända mig dit av en bekant till mig. Jag är oerhört glad och nöjd över att jag fick den rekommendationen för jag ser ju de professionella resultaten i princip varje dag nu och ler varje gång jag gör det! Hur som helst så ska jag nog inte skriva så himla mycket mer om detta i det här inlägget, men ifall det nu är så att ni har några frågor eller funderingar så tycker jag att ni ska skriva dem nere i kommentarerna så svarar jag så fort som jag bara kan. Annars så tycker jag att ni ska ta och klicka er vidare till Portside Development AB direkt!

Du gillar kanske också...